Mit tehetünk Partnereinkért?

Mire van szüksége ahhoz, hogy Ön megjelenhessen az Interneten?

Arra vállalkozunk, hogy minden szükséges eszközzel és információval ellássuk Önt, ha szeretne megjelenni az Interneten – bármilyen formában -, illetve használni szeretné az Internet szolgáltatásait.

Ha Ön honlapot kíván megjelentetni, a következőkre van szükség:

 1. Egy egyedi azonosítóra, amivel a publikálni kívánt tartalom megtalálható, illetve az egyedi azonosító bejegyeztetésére.
 2. Egy tárhelyre, ahol ezeket elhelyezi.
 3. Egy honlapra (weboldalra) Önről vagy cégéről, mely tartalmazhat szöveget, képet, filmet, animációt, hangfelvételt illetve ezek kombinációit.
 4. Ha a tartalom összeállt, dönteni kell arról is, hogy azt milyen gyakran szükséges frissíteni?

E-mail szolgáltatás esetén csak egyedi azonosítóra és tárhelyre van szükség.
FTP szolgáltatás esetén csak tárhelyre van szükség.

Tekintsük át ezek megvalósítási lehetőségeit:

1. Az egyedi azonosító megvalósításához szüksége van egy domain névre, illetve regisztrációjára.

A domain név egy olyan szó, vagy szócsoport, mellyel az Ön internetes tartalmát (3. pont) azonosítani lehet. Például: www.sajathonlapom.hu

Magyarázat a példában szereplő címre:

www Ön megválaszthatja, hogy a domain neve www-vel vagy anélkül vagy minkét módon legyen elérhető.
sajathonlapom Ez az Ön által választott domain név.Ha ez a domain név magánjellegű tartalmat takar, olyan nevet választhat, amilyen Önnek tetszik, betartva a névadás technikai szabályait.Ha a domain név olyan tartalmat akar, mely üzleti vállalkozással kapcsolatos, akkor a fentieken túl a megfelelő névválasztás rendkívül fontos az Interneten való megtalálhatóság szempontjából. Ezzel a kérdéssel a keresőoptimalizálás és a keresőmarketing foglakozik. Ez ügyben személyes konzultációt ajánlunk már meglévő ügyfeleinknek.
hu Ez a legfelső szintű csoportosítást lehetővé tevő országazonosító jelzés, az un. TLD (pl.: .hu; .eu; .com; .info; .net).
Magyarországon érdemes a .hu végződést használni, mivel a díjfizetést tekintve ez a legkedvezőbb Ügyfeleink számára.
 • Mit tehetünk a megfelelő domain kiválasztásáért?

Személyes konzultáció közben megvizsgáljuk, hogy milyen jellegű tartalmat kíván az Interneten megjeleníteni és tapasztalatainkat felhasználva megtaláljuk Önnek a megfelelő domain nevet.

 • Mennyibe kerül a domain kiválasztása?

Mivel Önt ügyfeleink közé várjuk, a domain kiválasztásához nyújtott támogatásunk díjmentes!

 • Hogyan lehet a domain nevet regisztrálni?

Ehhez egy olyan céggel kell felvennie a kapcsolatot, amelynek erre lehetősége van. Mivel ez a tevékenység Cégünk fő profilja, így kérésére a kiválasztott domain regisztrációját azonnal megkezdjük.

 • Mennyibe kerül a domain regisztrációja?

A regisztráció ára elsősorban attól függ, hogy Ön milyen TLD-t választott.
Amennyiben a domain regisztráció mellett a tárhelyszolgáltatást is Cégünktől rendeli meg, a tárhely ára – a választott csomagtól függően – tartalmazza a regisztrációs díjat is.
Mivel anyagilag ez a legkedvezőbb az Ön számára, így ajánljuk Önnek ezt a lehetőséget!

2. Ha már van regisztrált domain név, akkor Önnek szüksége van egy tárhelyre, ahová az információs tartalom felkerül, és onnan elérhetővé válik az Interneten.

A tárhelyet egy olyan számítógépen kell létrehozni, amelynek fizikai kiépítése lehetővé teszi, hogy az Internet látogatói számára állandóan elérhető legyen. Ez otthoni körülmények között elég problémás lehet és a nem-informatikai cégek számára is sok hátránnyal járhat.

 • Mit tehet Cégünk a megfelelő tárhely biztosításáért?

Mivel fő profilunk a tárhelyszolgáltatás (a domain regisztráció mellett), így ezt a feladatot is ránk bízhatja. Megfelelő teljesítményű szerverünkön olyan méretű tárhelyet kínálunk Önnek, amely biztosan megfelel az igényeinek!

 • Mennyibe kerül a tárhely biztosítása?

Ennek ára függ az igényelt tárhely nagyságától és a kívánt szolgáltatásoktól. Kérem tájékozódjon árlistánkból.
Cégünk valóban kedvező áron kínál tárhelyet! Erről meggyőződhet, ha összehasonlítja árajánlatunkat a piac többi szereplőinek áraival.

3.  Ha már van tárhely, az Önről vagy Cégéről szóló információk megjelenhetnek az Interneten.

Ha csak e-mail vagy FTP szolgáltatást kíván igénybe venni, erre a lépésre nincs szükség.

Az információk megjelenési módja egy honlap (weboldal) elkészítése. Ehhez olyan cégre vagy személyre van szükség, aki rendelkezik azzal az informatikai tudással és szoftvertechnikával, ami lehetővé teszi a honlap elkészítését.

 • Mit tehetünk a megfelelő honlap elkészítéséért?

Azért, hogy teljeskörű szolgáltatást nyújthassunk az Ön internetes megjelenéséhez, vállaljuk az Ön honlapjának tervezését, elkészítését és karbantartását. Ehhez felvesszük Önnel a kapcsolatot és személyes konzultáció után javaslatot teszünk a honlap kivitelének és elkészítésének lehetőségeire.

 • A konzultáció milyen költségekkel jár?

A konzultáció ingyenes. Ekkor mérjük fel az Ön igényeit és feltérképezzük azokat a lehetőségeket, amelyek az Ön érdekeit szolgálják. Ezek után Ön szabadon hozhat döntést.

 • Mennyibe kerül a honlap elkészítése?

Ez kizárólag a személyes konzultáció után derül ki. Kiindulópontként ajánljuk a következőket:

 • Statikus honlap: ~ 20.000 Ft-tól;
 • Dinamikus honlap: ~ 40.000 Ft-tól;
 • Admin felület: A dinamikus honlap költségén túl ~ 20.000 Ft-tól.
 • Flash alapú honlap: ~ 40.000 Ft-tól.
 • Mire van szükség az Ügyfél részéről a honlap elkészítéséhez?

Önnek annyit kell tennie, hogy rendelkezésünkre bocsátja a honlapon megjelentetni kívánt szövegeket, képeket illetve egyéb tartalmakat.
Továbbá szükségünk lesz arra, hogy a fejlesztési szakaszokban konzultáljunk Önnel az alaki (design) és tartalmi kialakítás kérdéseiről.

 • Mennyi idő alatt készül el a honlap?

Általánosságban elmondhatjuk, hogy 1-2 héten belül ki tudunk alakítani egy, a kérdéseire választ adó arculatot. A végleges időtartam természetesen az Ön igényeitől is függ, egy nagyobb szabású projekt munkaideje 1-3 hónap is lehet.

Vélemény, hozzászólás?