Fizetési módok

A NETBRIDGE Kft. (továbbiakban Szolgáltató) által nyújtott szolgáltatások ellenértéke az alábbiak szerint egyenlíthető ki:

A Szolgáltató minden esetben számlát állít ki, melynek bruttó összege ÁFA mentes, mivel a Szolgáltató nincs az ÁFA körben.

A számlát általában elektronikus úton állítjuk ki (e-számla). Kivételt képez, ha az Ügyfél vagy a Szolgáltató kifejezetten igényli a papír alapú számlát.

A 2010/45/EU direktíva 22. pontja és a 2007. évi CXXVII. tv. 175.§ (3) a) pontja értelmében elektronikus számla alkalmazásához a számlabefogadó beleegyezése szükséges. Ennek a feltételnek az aktuális  számla letöltésével a számlabefogadó eleget tesz és jóváhagyja azt.
A 114/2007. (XII.29) GKM (A digitális archiválás szabályairól) szóló rendelet értelmében az elektronikus számla archiválásáról és annak körülményeiről a megőrzésre kötelezett köteles gondoskodni.

A számlák hátterét biztosító partnereink:

 • Számlázz.hu;
 • Infocentrum Szoftver Stúdió Bt.

Azon új Ügyfelek, akik még nem rendelkeznek státusszal, díjbekérőt kaphatnak, amely esetben a számlát a díj kiegyenlítése után kapják meg. A fizetésre az alábbiak szerint van lehetőség.

 • Banki átutalás (bankfiók, e-bank)
  Az átutalás hagyományos módon a következő számlára teljesíthető:
  NETBRIDGE Kft.
  KH Bank Zrt.
  10404058-50515751-51521001
  A megjegyzés rovatban kérjük a fizetendő számlaszámot feltüntetni.
 • Elektronikus fizetés
  Örömmel értesítjük Kedves Ügyfeleinket, hogy 2016.02.22-től lehetőségük van a NETBRIDGE Kft. által a Számlázz.hu rendszerében kiállított elektronikus számlák bankkártyával történő kiegyenlítésére, illetve fizetési rendszeren keresztüli átutalás végrehajtására. A fizetés feldolgozását a Simple végzi. A Simple online fizetési rendszer fejlesztője és üzemeltetője az OTP Mobil Kft. A Szolgáltató teljes körűen megbízta az OTP Mobil Kft.-t azzal, hogy vevőinek/ügyfeleinek online rendelések alapján teljesített fizetéseit fogadja. A Simple oldalán lehet választani a kártyás fizetés vagy az átutalás indítása között.

  • Bankkártyás fizetés
   Az új Simple online fizetési felületen elfogadott kártyák:
   MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron és American Express.
   A fizetés kezdeményezése úgy történik, hogy az Ügyfél e-mailben egy számlaértesítőt kap, amelyen egy TOVÁBB A FIZETÉSHEZ nevű hivatkozás található  az értesítő alsó részén. Ide kattintva eljut a kártyás fizetést biztosító Simple oldalára, ahol követi a Simple iránymutatását.
  • Átutalás
   • A Simple rendszerén (lásd a bankkártyás fizetésnél) keresztül. 
    Átutalás esetén a tranzakció befejezéséhez a rendelés dátumától számított 10 munkanapon belül végre kell hajtania a banki átutalást a Simple által nyújtott útmutatás szerint.
   • Az Ügyfél saját elektronikus bankján keresztül.
    Az utalás címzettje a NETBRIDGE Kft, bankja és számlaszáma a kibocsátott számlán megtalálható (K&H Bank Zrt. (SWIFT kód: OKHBHUHB); 10404058-50515751-51521001. A megjegyzés rovatban kérjük a fizetendő számlaszámot feltüntetni.
 • Készpénzes fizetés
  Az Ügyféllel való személyes találkozás esetén – előre egyeztetett időpontban és helyszínen – erre van lehetőség.
 • Sárga vagy fehér csekk
  Csekkes fizetésre sajnos nincs lehetőség és bevezetését a közeljövőben nem is tervezzük!